WYSIWYG Web Builder
Korte voorstelling

De St.-Pietersparochie beschikt over de parochiezaal “De Spil”, gelegen naast het schoolcomplex in de Lorettestraat 190, 9600 Ronse. De zaal wordt beheerd door de V.Z.W. Sint-Pietersparochie.

In 1994 werd ze zeer grondig gerenoveerd en uitgebreid. Zij kreeg toen ook haar naam “De Spil”, als symbool van de as waarom veel leven in de parochie draait. Een en ander was mogelijk dankzij renteloze leningen van parochianen en sympathisanten en de inzet van zeer veel medewerkers.

Met de opbrengst van feestelijkheden (mosselfestijn, Sint-Pietersfeesten) en het verhuren van de zaal wordt de uitrusting van de parochiezaal van jaar tot jaar verbeterd. Er is een degelijk ingerichte keuken met alle keukenmateriaal. De zaal is voorzien van tafels, stoelen (200 stoelen zijn standaard aanwezig), sanitair, degelijke verwarming, geluidsversterking. Ook met de brandveiligheid werd rekening gehouden. In 2011 werd het afdak aan de straatzijde vernieuwd en de toegangsweg naar de straat met de beplanting aangelegd.
Dit alles ten dienste van onze verenigingen. Ook privé-personen of verenigingen kunnen gebruik maken van de zaal. Zij is geschikt voor vergaderingen, feestavonden, maaltijden, enz.

(Bron: http://www.dekenaat-ronse.be/site.php/stpieter/Parochiezaal/ParochiezaalDeSpil )

Voor een plannetje of sfeerbeelden klik hieronder.
HomepaginaReserverenOver onsKalenderTarieven
*  Plannetje *  Sfeerbeelden